Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δείτε μερικούς νέους χαρακτήρες από το δεύτερο βιβλίο του Θρύλου της Κόρρα.

Ο Τόνρακ (Tonraq) είναι ο αρχηγός της Βόρειας Φυλής του Νερού, πολεμάει στην πρώτη γραμμή και στηρίζεται στη σωματική δύναμη και όχι στην πνευματική. Έχει αποφασίσει να ζήσει μια απλή ζωή στον νότο όμως θα χρειαστεί να επιστρέψει για να πολεμήσει απέναντι στην Νότια Φυλή του Νερού με αρχηγό τον αδερφό του. 


Ο Ούναλακ (Unalaq) είναι ο μικρότερος αδερφός του Τόνρακ και αρχηγός της Νοτιας Φυλής του Νερού. Είναι ισχυρός νεροδαμαστής και στηρίζεται στις πνευματικές δυνάμεις, πιστεύει ότι θα είναι καλύτερος αρχηγός την Βόρειας Φυλής του Νερού από τον αδερφό του.


Η Έσκα (Eska) και η Ντέσνα (Desna) είναι δίδυμες αδερφές και ξαδέρφια της Κόρρα και μπορούν να επικοινωνούν χωρίς να πουν λέξη. Είναι καλές νεροδαμάστριες όμως η Κόρρα τις βρίσκει εξαιρετικά ενοχλητικές.
Ο Βάρρικ (Varrick) είναι δισεκατομμυριούχος εφοπλιστής της Νότιας Φυλής του Νερού. Ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο με το τεράστιο γιοτ του και θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία της επιχείρησής του και θα συμφωνήσει με την Ασάμι να συνεργαστούν στη ναυτική βιομηχανία του. Υπάρχουν φήμες ότι συνεργάζεται με τον υπόκοσμο για να βγάλει κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: