Monday, April 27, 2015

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΡΑ


Ακούστε ολόκληρο το δίσκο του Θρύλου της Κόρρα με τίτλο The Legend of Korra: Original Music From Book One, όλο το Soundtrack έχει συντεθεί από τον Jeremy Zuckerman.

Sunday, April 19, 2015

ΒΑΡΙΚ

Ο Βάρικ είναι μεγιστάνας και ο πλουσιότερος στη Δημοκρατική Πόλη. Έχει έτσι δημιουργήσει κάποιες από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις στον κόσμου του Θρύλου της Κόρρα όντας ταλαντούχος αλλά εκκεντρικός εφευρέτης όπως άλλωστε και οι περισσότεροι εφευρέτες. Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση ανατρέποντας καταστάσεις με τις εφευρέσεις του αλλά και με το χιούμορ και την εκκεντρικότητα του και προσωπικά είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας της σειράς.

Sunday, April 12, 2015

ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ANNIE AWARDS

Πέρσι και φέτος ο Θρύλος της Κόρρα πήρε Annie Award  με μια νίκη και μια υποψηφιότητα, υποψηφιότητα για το καλύτερο καρτούν της χρονιάς ένα υπερβολικά δύσκολο βραβείο να πάρει μια σειρά ιδικά σαν τον Θρύλο της Κόρρα που το Nickelodeon στην Αμερική δεν έπαψε να τον πολεμάει μην προβάλλοντας τηλεοπτικά τα περισσότερα επεισόδια από τρίτο και τέταρτο βιβλίο και αντί για αυτό απλώς ανέβασμα τους στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού και χωρίς την παραμικρή επανάληψη. Ούτε καν στα επεισόδια που προβλήθηκαν στην τηλεόραση και αντί γι αυτού συνεχής επαναλήψεις σειρών σαν τον Μπομπ Σφουγγαράκη πράγματα που βάζει μια δεκαετία τα ίδια και τα ίδια επεισόδια. Η νίκη που πήραμε ήταν για καλύτερη production σε τηλεοπτικό πρόγραμμα έναντι που πέρσι είχαμε και μια νίκη αλλά δυο υποψηφιότητες.

Sunday, April 5, 2015

ΚΟΥΒΙΡΑ

Η Κουβίρα είναι στρατηγός του έθνους της Γης που τελικά έγινε δικτάτορας και ήθελε να χτίσει την αυτοκρατορία της Γης αλλά τελικά την σταμάτησε η Κόρρα και η ομάδα της πριν κατακτήσει τη Δημοκρατική Πόλη. Έτσι μπήκε φυλακή και η αυτοκρατορία της πλέον διαλύθηκε επιστρέφοντας τα εδάφη στα προ κατεχόμενα χέρια. Η Κόρρα μάλιστα πριν την βάλλει φυλακή της έσωσε τη ζωή και την έκανε να καταλάβει ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και ότι ζωές ανθρώπων χάνονταν.