Friday, January 31, 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέλους το πολύ αναμενόμενο  δεύτερο βιβλίο του Θρύλου της Κόρρα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 7 Φεβρουαρίου στις 15:45 στο Nickelodeon φυσικά τρεις μήνες μετά την προβολή του στην Αμερική ακριβώς ότι είχε κάνει και με το πρώτο βιβλίο. Το ελληνικό τρέιλερ θα προστεθεί πολύ σύντομα στο ιστολόγιο μας.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ANNIE AWARDS


Ο Θρύλος της Κόρρα είναι υποψήφιος για Annie Awards, η  απονομή θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου.

Saturday, January 11, 2014

ΝΙΚΗ ΣΤΟ IGN

Στα βραβεία του IGN μπορεί να μη νικήσε ο Θρύλος της Κόρρα στην ψηφοφορία του κοινού αλλά όπως θα έπρεπέ να γνωρίζατε είναι διπλή ψηφοφορία το αποτέλεσμα που διαλέγει μέσω της ψηφοφορίας το κοινό και αυτό που το ίδιο το IGN διαλέγει να νικήσει. Μπορεί να μην τα καταφέραμε στο πρώτο αλλά ο Θρύλος της Κόρρα νίκησε στην επιλογή του IGN οπότε πήραμε το πρώτο βραβείο της χρονιάς. Δείτε εδώ πιο αναλυτικά.

Friday, January 3, 2014

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΡΡΑ ΣΤΟ IGN

Ο Θρύλος της Κόρρα είναι υποψήφιος στα βραβεία του IGN για το καλύτερο καρτούν της χρονιάς πέρσι είχαμε νικήσει σε αυτήν την κατηγορία. Ήμασταν και πέρσι υποψήφιοι μάλιστα σε τέσσερις κατηγορίες και είχαμε νικήσει τις τρεις φέτος είμαστε μόνο σε μία οπότε ψηφίστε γιατί είναι πολύ σημαντικά βραβεία και πρέπει να νικήσουμε αλλά μπορείτε να μπαίνετε και προσθέτεται τον Θρύλο της Κόρρα και στις υπόλοιπες κατηγορίες στο καινό που λέει other (άλλο). Για να ψηφίσετε μπείτε εδώ http://uk.ign.com/wikis/best-of-2013/Best_TV_Animated_Series.