Tuesday, October 30, 2012

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε αυτό το υπέροχο βίντεο με σκηνές από όλα τα επεισόδια του Θρύλου της Κόρρα που έχει δείξει μέχρι στιγμής έκτος του τελευταίου.

Friday, October 26, 2012

ΑΕΡΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Τώρα που έκλεισε η αρένα της κάμψης ο Μάκο και ο Μπολίν ψάχνουν να βρουν μέρος για να μείνουν και τελικά μένουν στην έπαυλη της Ασάμι. Η Κόρρα που έχει πάει να τους επισκεφτεί, ακούει καταλάθως τον Χιρόσι Σάτο να μιλάει στο τηλέφωνο με ανθρώπους της ισότητας. Το λέει στον Τένζιν και στην αρχηγό της αστυνομίας Λιν Μπέιφον και ερευνούν το σπίτι, η Ασάμι και ο Μάκο αρνούνται να πιστέψουν κάτι τέτοιο όμως η Λιν Μπέιφονγκ βρίσκει στο εργαστήρι του Χιρόσι μυστική καταπακτή που οδηγεί σε μια αίθουσα όπου φτιάχνει όπλα για την Ισότητα. Με τα νέα του όπλα που είναι τεράστια άθραυστα ρομπότ νικάει την Λιν Μπέιφονγκ και την υπόλοιπη αστυνομία καθώς και την Κόρρα και τον Τένζιν. Όμως ο Μακο και Μπολίν εμφανίζονται και προσπαθούν να τους σώσουν δεν τα καταφέρνουν, όμως έρχεται η Ασάμι και ο πατέρας της λέει να τον ακολουθήσει δίνοντας της ένα ηλεκτρικό γάντι όμως αυτή δεν τον ακολουθεί παίρνοντας το γάντι και η ηλεκτρίζοντας τον και μαζί με τον Μάκο και τον Μπολίν σώζουν την Κόρρα, τον Τένζιν και την Λιν Μπέιφονγκ. Όμως δεν καταφέρνουν να σώσουν τους μεταλοδαμαστές και η Λιν λέει πως θα παραιτηθεί από αρχηγός της αστυνομίας και θα κινηθεί για να τους σώσει εκτός νόμου ενώ ο Μάκο και ο Μπολίν αλλά και η Ασάμι θα μείνουν στο νησί του ανέμου.

Saturday, October 20, 2012

ΚΟΡΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΟΝ


Δείτε εικόνες από την πρώτη σύγκρουση της Κόρρα εναντίον του Αμόν:

ΑΕΡΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...


Η Κόρρα με τον Μάκο και τον Μπολίν προετοιμάζονται για τον τελικό απέναντι στις λυκονυχτερίδες ωστόσο ο Αμόν στο ραδιόφωνο λέει πως δεν πρέπει να γίνει ο τελικός και αν γίνει θα εισβάλλει στην αρένα και το συμβούλιο με αρχηγό τον Τάρλοκ είναι έτοιμο να ακυρώσει τον τελικό όμως η Λιν Μπέιφονγκ αρχηγός της αστυνομίας λέει πως όλη η αστυνομία θα φρουρεί την αρένα και θα ελέγξει τα πάντα και έτσι αλλάζει η απόφαση και θα γίνει ο τελικός. Ο τελικός αρχίζει και οι λυκονυχτερίδες παίζουν πολύ σκληρά όμως ο διαιτητής δεν λέει τίποτα και είναι προφανώς με το μέρος τους. Νικάνε τελικά οι λυκονυχτερίδες όμως τότε εισβάλει ο Αμόν και υποστηρικτές του έχουν γάντια ηλεκτρισμού και χτυπάνε όλους τους μεταλοδαμαστές της αστυνομίας και ο Αμόν παίρνει το τσι των νικήτριας ομάδας. Μετά προσπαθούν φύγουν με ελικόπτερο όμως η Κόρρα μαζί με τη Λιν Μπέιφονγκ προσπαθούν να τους σταματήσουν όμως δεν τα καταφέρνουν.  

Wednesday, October 17, 2012

Η ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Μπήκε η νέα ψηφοφορία που θα τη βρείτε για να ψηφίσετε πάνω πάνω στα δεξιά του ιστολογίου. Το θέμα είναι ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας του θρύλου της Κόρρα και έχετε πάρα πολλές επιλογές για να ψηφίσετε.

Sunday, October 14, 2012

ΑΕΡΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στην αρένα της κάμψης αρχίζει το πρωτάθλημα και οι Φερέτ της Φωτιάς στον πρώτο αγώνα τα πάνε πάρα πολύ καλά χάρις τη συνεργασία που έχουν και νικάνε πολύ εύκολα. Όμως μπλέκονται τα αισθήματα που έχουν μεταξύ τους και στον δεύτερο αγώνα δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά όμως χάρις τη συγκέντρωση του Μπολίν νικάνε. Στον τρίτο αγώνα τα πηγαίνουν ακόμα χειρότερα και κοντεύουν να χάσουν όμως με μια ωραία κίνηση της Κόρρα παίρνουν τη νίκη και ο επόμενος τους αγώνας είναι ο τελικός.

Wednesday, October 10, 2012

ΑΕΡΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ο Τάρλοκ προσπαθεί να πείσει την Κόρρα να μπει στην ομάδα του όπου θα πολεμάνε αυτούς που μπλοκάρουν το τσι. Η Κορρά αρνείται λέγοντας του ότι πρέπει να συγκεντρωθεί στο ανεμοδάμασμα αλλά στην πραγματικότητα φοβόταν τη συνάντηση με τον Αμών. Όμως τελικά με τέχνασμα μια εκδήλωση και ερωτήσεις δημοσιογράφων την πείθει να συμμετάσχει. Την ίδια ώρα ο Μάκο καταλάθως συναντά την Ασάμη και ο πατέρας της ο Χιρόσι Σάτο δημιουργός των σατοκίνητων χορηγεί την ομάδα του Μάκο και του Μπόλιν ώστε να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Η Κόρρα με τον Τάρλοκ νικανε στο πρώτο μέρος με αυτούς που μπλοκάρουν το τσι όμως η Κόρρα θέλει να αντιμετωπίσει μόνη της των Αμών. Όμως αυτοί που μπλοκάρουν το τσι την απαγάγουν και την πάνε στον Αμών που όμως αυτός δεν της παίρνει το τσι και της λέει πως την κρατάει για το τέλος και αφού πάρει το τσι από κάθε άλλον στο τέλος θα την καταστρέψει. Την αφήνει ελεύθερη και αυτή λέει τα πάντα στον Τένζιν.

Sunday, October 7, 2012

ΑΕΡΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Για να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα πρέπει να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα που όμως ο Μάκο και Μπόλιν δεν διαθέτουν. Ο Μπόλιν μπλέκεται με την Τριπλή Απειλή προσπαθώντας να βρει χρήματα όμως οι άνδρες του Αμών τον απαγάγουν μαζί με τους υπόλοιπους. Η Κόρρα και ο Μάκο ψάχνουν να τον βρούνε και μαθαίνουν για την Αποκάλυψη όπου ο Αμών μπορεί να παίρνει το δάμασμα των δαμαστών μόνιμα. Σώζουν τον Μπόλιν πριν ο Αμών του πάρει το δάμασμα και ξεφεύγουν από εκεί.

Thursday, October 4, 2012

ΑΕΡΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

Η Κόρρα αν και θέλει να πάει στο επαγγελματικό τουρνουά κάμψης ο Τένζιν δεν την αφήνει διότι λέει πως πρέπει να συγκεντρωθεί στο ανεμοδάμασμα. Αρχίζει την εκπαίδευση όμως δεν τα καταφέρνει και απογοητεύεται. Παρακούει τον Τένζιν και πάει στον αγώνα κάμψης, εκεί γνωρίζει τον Μάκο και τον Μπόλιν από τους Φέρετ της Φωτιάς και βλέπει τον αγώνα όπου τελικά νικάνε οι Φέρετ της Φωτιάς. Ούτε τη δεύτερη μέρα δεν τα πάει καλά στο ανεμοδάμασμα στον διαλογισμό αυτή τη φορά. Πάει ξανά να δει αγώνα κάμψης όμως ο νεροδαμάστης της ομάδας των Φερέτ της Φωτιάς έχει παραιτηθεί και έτσι Μάκο και Μπόλιν την βάζουν στην ομάδα. Αρχίζει ο αγώνας και αρχικά δεν τα πάει καλά όμως στο τέλος τα καταφέρνει και η ομάδα νικάει. Ο Τένζιν που είχε έρθει για να την πάρει είδε πως είχε χρησιμοποιήσει κινήσεις ανεμοδαμαστή για να νικήσει και έτσι της επιτρέπει να μείνει στην ομάδα γιατί είναι ο κατάλληλος δάσκαλος στο ανεμοδάμασμα για αυτή. 

Monday, October 1, 2012

ΑΕΡΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ

Αφού το τάγμα του Λευκού Λωτού μαθαίνει ότι η Κόρρα είναι η νέα Άβαταρ, και ήδη μάθει να δαμάζει το νερό και τη γη περνάει το τεστ του φωτοδαμασματος και είναι έτοιμη να μάθει ανεμοδάμασμα από τον Τένζιν γιο του Ανγκ. Όμως αυτός έχει κάτι υποχρεώσεις στην Δημοκρατική πόλη και έτσι θα πρέπει η Κόρρα να περιμένει, όμως αυτή είναι ανυπόμονη και με την Νάγκα πάει στην πόλη να τον βρει. Εκεί νικάει εγκληματίες από την Τριπλή Απειλή όμως οι αστυνομικοί την πάνε και αυτή στο τμήμα γιατί έχει προκαλέσει νωρίτερα κάτι ζημιές. Την βρίσκει ο Τένζιν και πληρώνει αυτός για τις ζημιές και αρχικά θέλει να την πάει ξανά στην οικογένεια της όμως αλλάζει γνώμη γιατί η πόλη χρειάζεται τον Άβαταρ και έτσι θα μείνει στο νησί του Τένζιν όπου θα ξεκινήσει την εκπαίδευση.