Wednesday, August 29, 2012

ΦΩΤΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ: Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΖΙΝ ΜΕΡΟΣ 3

Ο Άιροχ μαζί με τον Ζούκο, την Ταμάρα, τον Σόκκα, την Τοφ, και τη Σούκι  κάνουν σχέδια για το πως θα νικήσουν τον Οζάι, την Αζούλα και τα αερόπλοια. Αποφασίζουν ο Ζούκο με την Ταμάρα να νικήσουν την Αζούλα και όταν τελειώσει η μάχη θα στεφθεί άρχοντας της Φωτιάς ο Ζούκο ενώ ο Σόκκα, η Τοφ και η Σούκι θα σταματήσουν τα αερόπλοια. Ο Σόκκα με την Τοφ και τη Σούκι ανεβαίνουν σε ένα αερόπλοιο το οδηγούνε ώστε να πέσει πάνω στα άλλα αερόπλοια για να τα καταστρέψει. Ο Ζούκο και η Ταμάρα πάνε στο έθνος της Φωτιάς για να αντιμετωπίσουν την Αζούλα, αν και ο Ζούκο νικά την Αζούλα αυτή ρίχνει κεραυνό στην Ταμάρα και για να τη σώσει ο Ζούκο μπαίνει μπροστά και χτυπιέται. Το αερόπλοιο του Οζάι είναι πολύ μπροστά καίει τα πάντα ενώ ο Aang το καταστρέφει και τότε αρχίζει η μεγάλη μάχη του Aang με τον Οζάι. Συνεχίζεται.

Monday, August 27, 2012

Saturday, August 25, 2012

ΦΩΤΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΝΑΤΟ: Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΖΙΝ ΜΕΡΟΣ 2: ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

Ο Aang ξυπνάει σε ένα άγνωστο νησί και εκεί ζητάει τη βοήθεια των προηγούμενων Άβαταρ για το πως θα νικήσει τον Οζάι χωρίς να τον σκοτώσει και όλοι του λένε ότι πρέπει να το κάνει. Οι φίλοι του ψάχνουν να τον βρούνε όμως δεν τα καταφέρνουν και για να τον βρουν, βρίσκουν την Τζουν με το Σιρσού που μπορεί να βρίσκει τους πάντες με τη μυρωδιά. Δεν μπορεί να βρει τον Aang, όμως ο Ζούκο του λέει να βρει τον θείο του Άιροχ που μπορεί να τους βοηθήσει με τον Οζάι. Βρίσκουν το τάγμα του Λευκού Λωτού που αποτελείται από παλιούς δασκάλους της ομάδας <<Άβαταρ>> και ο Ζούκο συγχωρείται από τον θείο του που δε θύμωσε μαζί του ποτέ. Ο Aang καταλαβαίνει πως το νησί κινείται διότι είναι μια λιονταροχελώνα και αυτή του λέει πως για να νικήσει τον Οζάι χωρίς να τον σκοτώσει είναι να του πάρει το φωτοδάμασμα.

Wednesday, August 22, 2012

Ο ΖΟΥΚΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Δείτε τον Ζούκο να αντιστρέφει τον κεραυνό απέναντι στον πατέρα του (Οζάι). 

Monday, August 20, 2012

ΦΩΤΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΟΓΔΟΟ: Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΖΙΝ ΜΕΡΟΣ 1: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΟΙΝΙΞ

Ο Ζούκο θυμώνει και λέει στους φίλους του ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουν, διότι κομήτης πλησιάζει ενώ αυτοί του απαντούσε ότι αποφάσισαν να πολεμήσει ο Aang τον Οζάι μετά τον κομήτη του Σοζίν, ενώ ο Ζούκο τους λέει ότι όταν ήταν στην πολεμική συνάντηση άκουσε ότι κατά τη διάρκεια του κομήτη του Σοζίν που οι φωτοδαμαστές θα έχουν τρομερή δύναμη θα καταστρέψει ολοκληρωτικά το έθνος της Γης. Οπότε πρέπει να νικήσει ο Aang τον Οζάι πριν να έρθει ο κομήτης αλλιώς δεν θα υπάρχει κόσμος για να σώσει. Ο Aang δεν θέλει να σκοτώσει τον Οζάι διότι έμαθε από τους μοναχούς ότι κάθε ζωή είναι ιερή ενώ οι φίλοι του προσπαθούν να τον πείσουν να το κάνει. Ο Aang εξαφανίζεται ξαφνικά το βράδυ καθώς την ίδια ώρα ο Οζάι λέει πως είναι ο βασιλιάς Φοίνιξ. Συνεχίζεται...

Saturday, August 18, 2012

Monday, August 13, 2012

THE LAST AIRBENDER BINTEO

Δείτε αυτό το βίντεο που έχει πολλές σκηνές από την ταινία του Αβαταρ, το The Last Arbender.

Saturday, August 11, 2012

ΦΩΤΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΒΔΟΜΟ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Η ομάδα <<Άβαταρ>> βλέπει μια θεατρική παράσταση για αυτούς που δεν τους αρέσει καθόλου διότι δεν τους μιμούμαι καλά και στο τέλος νικάει ο Οζάι τον Aang και η Αζούλα τον Ζούκο.

Friday, August 10, 2012

Wednesday, August 8, 2012

ΦΩΤΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΚΤΟ: ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ

Η Αζούλα επιτίθεται στον δυτικό ναό του Αέρα και έτσι η ομάδα <<Άβαταρ>> βρίσκει άλλο μέρος να μείνει προσωρινά.  Η Ταμάρα ακόμα δεν εμπιστεύεται τον Ζούκο θυμίζοντας του πως αυτή ήταν η πρώτη που τον πίστεψε όμως αυτός τους πρόδωσε όλους και για να τον συγχωρέσει λέει θυμωμένη να φέρει πίσω στη ζωή την μητέρα της όπου τη σκότωσαν φωτοδαμαστές όταν ήταν πολλή μικρή. Ο Ζούκο ρωτάει το Σόκκα για τη μητέρα τους και ο Σόκκα του λέει τα πάντα. Ο Ζούκο καταλαβαίνει ποιος σκότωσε τη μητέρα τους  και πάει μαζί με την Ταμάρα να τον αντιμετωπίσουν. Πάνε στους νότιους επιδρομείς, μπαίνουν μέσα στο καράβι και βρίσκουν τον αρχηγό και αυτός τους λέει πως ψάχνουν τον Γιόν-Ρα που έχει πάρει σύνταξη. Τον βρίσκουν και του επιτίθενται όμως η Ταμάρα δεν μπορεί να τον σκοτώσει και επιστρέφουν πίσω στην υπόλοιπη ομάδα και η Ταμάρα συγχωρεί τον Ζούκο.

Monday, August 6, 2012

Saturday, August 4, 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Η ψηφοφορία στο ερώτημα ποια από της τρεις σεζόν του Άβαταρ είναι η αγαπημένη σας έληξε με νικητή την Φωτιά με τεράστια διαφορά. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στη νέα ψηφοφορία.




ΝΕΡΟ
  20 (19%)
ΓΗ
  20 (19%)
ΦΩΤΙΑ
  64 (61%)






Thursday, August 2, 2012

ΦΩΤΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΠΤΟ: Ο ΚΑΥΤΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΜΕΡΟΣ 2


Ο Σόκκα με τον πατέρα του σκέφτονται σχέδιο απόδρασης και ειδοποιούν τον Ζούκο και τη Σούκι, συμμετέχει και σε αυτό ο Τσί-Σενκ. Προσπαθούν να κάνουν εξέγερση ώστε να πάρουν όμηρο τον διευθυντή, την εξέγερση δημιουργεί ο Τσι-Σενκ ενώ όμηρο τον διευθυντή κάνει η Σούκι. Προσπαθούν να περάσουν απέναντι όμως η Αζούλα και η Τάι Λι τους επιτίθενται ενώ ο διευθυντής διατάζει να κόψουν τα καλώδια. Η Μέη δεν αφήνει τους φρουρούς να κόψουν τα καλώδια και αυτό θυμώνει την Αζούλα που τη φυλακίζει μαζί με την Τάι Λι που παίρνει το μέρος της. Ο Σόκκα και οι υπόλοιποι επιστρέφουν στο δυτικό ναό του Αέρα.

Wednesday, August 1, 2012

ΦΩΤΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Ο ΚΑΥΤΟΣ ΒΑΧΟΣ ΜΕΡΟΣ 1

Ο Σόκκα και ο Ζούκο πηγαίνουν στις καλύτερες φυλακές του έθνους της Φωτιάς για να ελευθερώσουν τον Χακόντα (πατέρα του Σόκκα και της Ταμάρας). Μεταμφιέζονται σε φρουρούς και βρίσκουν την Σούκι όμως δεν βρίσκουν τον Χακόντα. Κάνουν σχέδιο απόδρασης όπου εκεί συμμετέχει και ο Τσι-Σενκ άλλος κρατούμενος, όμως ο Σόκκα δεν θέλει να φύγει ακόμα διότι έρχονται νέοι κρατούμενοι και μπορεί να είναι ένας από αυτούς ο πατέρας του. Μένει και ο Ζούκο και η Σούκι μαζί του και όντως ένας από τους νέους κρατούμενους είναι ο πατέρας του. Συνεχίζεται.