Friday, April 27, 2012

ΓΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΚΤΟ: ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑ

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τις περιπέτειες του Άπα. Αρχικά οι αμμοδαμαστές που τον απήγαγαν τον πούλησαν σε ένα τσίρκο του έθνους της της Φωτιάς. Ο Άπα καταφέρνει να ξεφύγει από εκεί και τυχαία συναντά την Σούκι και τις υπόλοιπες πολεμιστές του Κιόσι που εκείνες τον περιποιούνται. Τότε επιτίθενται η Αζούλα, η Μέι και η Τάι Λι όμως ο Άπα προλαβαίνει να φύγει από εκεί. Μετά συναντά τον γκουρού Πατίκ όπου αυτός δένει ένα γράμμα για τον Aang στο κέρατο του Άπα. Ενώ φτάνει στην Μπάν Σινγκ Σε ο Λόνγκ Φενκ τον παγιδεύει σε μια υπόγεια φυλακή που βρίσκετε στην λίμνη Λαογκάι.

Tuesday, April 24, 2012

Saturday, April 21, 2012

ΓΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟΠΕΜΠΤΟ: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΝ ΣΙΝΓΚ ΣΕ

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ιστορίες για κάθε χαρακτήρα του έργου. Ο Aang προσπαθεί να βρει τον Άπα όμως δεν τα καταφέρνει, η Ταμάρα και η Τοφ πηγαίνουν βόλτα. Ο Μόμο κινηγείται από γάτες και στο δρόμο βρίσκει ένα ίχνος από το πόδι του Άπα. Ο Άιροχ πηγαίνει στον τάφο του γιου του, τού Λου Τέν που κάποτε όταν πολιορκούσε τη Μπαν Σινγκ Σε σκοτώθηκε.

Saturday, April 14, 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Η ψηφοφορία για το αν πιστεύεται πως το The Legend of Korra θα είναι καλύτερο από το Avatar the last airbender ελειξε με νικητή το όχι. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:


ΝΑΙ
  9 (22%)
OΧΙ
  16 (40%) νικητής
ΔΕΝ ΞΕΡΩ
  15 (37%) 

Friday, April 13, 2012

THE LEGEND OF KORRA ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Δείτε ένα από τα τρέηλερ που που έχουν κυκλωφορίσει:          

Wednesday, April 11, 2012

ΓΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

Ο Aang μαζί με τους φίλους του έχουν μπει στη Μπαν Σινγκ Σε και πρέπει να μιλήσουν με τον βασιλιά της, όμως εκεί κανείς δεν μιλάει για τον πόλεμο διότι ο πρωθυπουργός αυτής της πόλης και σύμβουλος του βασιλιά απαγορεύει να μιλάνε για τον πόλεμο. Ακόμα και ο βασιλιάς της πόλης δεν γνώριζε τίποτα για αυτόν. Λέει στον Aang και τους φίλους του ότι θα δουν τον βασιλιά και θα του πουν για τον πόλεμο σε δύο μήνες. Στην πόλη Έφτασαν ο Ζούκο και ο Άιροχ με τον Ντζέτ. Ο Ντζέτ ανακαλύπτει ότι ο Ζούκο και ο Άιροχ είναι φωτοδαμαστές και προσπαθεί να πείσει τους πελάτες του μαγαζιού όπου δουλεύουν ο Άιροχ και ο Ζούκο, πως είναι φωτοδαμαστές. Αυτοί δεν τον πιστεύουν και τότε μάχεται με τον Ζούκο, όμως εμφανίζονται οι Ντάι Λί και κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Ντζέτ.

Tuesday, April 3, 2012

ΓΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ: Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

O Aang βλέπει μια τεράστια μηχανή του Έθνους της Φωτιάς, που με αυτή, η Αζούλα, η Μέι και η Τάι Λι είναι έτοιμες να καταστρέψουν τα τείχη της Μπαν Σινγκ Σε. Βρίσκει τους φίλους του και τους λέει πως το Έθνος της Φωτιάς ετοιμάζει πολιορκία στην Μπαν Σινγκ Σε. Πάνε στην πόλη και ο αρχηγός του στρατού ζητάει τη βοήθεια τους,η Τοφ προσπαθεί να καθυστερήσει τη μηχανή, ενώ ο Aang, η Ταμάρα και ο Σόκα πηγαίνουν μέσα της και τελικά καταφέρνουν να την διαλύσουν πριν φτάσει στα τείχη της Μπαν Σινγκ Σε.