Friday, December 30, 2011

Thursday, December 29, 2011

ΓΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Η ΣΠΗΛΙΑ

Ο Aang και οι φίλοι του καθώς βρίσκονται στον δρόμο προς το Ομάσου συναντούν μια ομάδα μουσικών, όμως μετά τους επιτίθονται φωτοδαμαστές κι έτσι μπαίνουν σε μια σπηλιά-λαβύρινθο.Τη σπηλιά την έφτιαξαν η Όμα και ο Σου για να συναντιούνται κρυφά γιατί ήταν από διαφορετικές πόλεις που ήτανε εχθρικές μεταξύ τους.Ο ένας πέθανε στον πόλεμο και μετά οι πόλεις ενώθηκαν και ονομάστηκαν Ομάσου προς τιμή τους.Τελικά ο Aang με την Ταμάρα και τον Σόκα και τους μουσικούς κατάφεραν να βγουν από τη σπηλιά και συνέχισαν το δρόμο τους προς το Ομάσου.   

Monday, December 26, 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

                                Η ΛΙΟΝΤΑΡΟΧΕΛΩΝΑ

    Είναι ένα γιγαντιαίο ζώο, επίσης η λιονταροχελώνα έμαθε στον Aang ενεργειοδάμασμα ώστε να νικήσει τον Οζάι χωρίς να τον σκοτώσει, απλά παίρνοντας του το φωτοδάμασμα. 

Friday, December 23, 2011

ΒΙΒΛΙΟ 2 ΓΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟ: Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΒΑΤΑΡ

Ο Aang θα πάει στο Ομάσου για να για να βρει γεοδαμαστή δάσκαλο, όμως ο στρατηγός που τους υποδέχεται θέλει να κάνει τον Aang να μπει σε κατάσταση Άβαταρ ώστε να νικήσουν το έθνος της φωτιάς γρηγορότερα, αυτός συμφωνεί με αυτό στην αρχή.Όμως ο Aang αλλάζει γνώμη αλλά ο στρατηγός θελει να τον αναγκάσει να μπει σε κατάσταση Άβαταρ και αυτός μπαίνει όταν ο στρατηγός αιχμαλωτίζει την Ταμάρα.Ο στρατηγός την ελευθερώνει και ο Aang μαζι με τους φίλους του κατευθύνετε στο Ομάσου.
       Η Αζούλα λέει ψέματα στο Zuko πως ο πατέρας του τον θέλει πίσω όμως αυτός το καταλαβαίνει και μαζί με τον Άηροχ ξεφεύγουν.  
                                            

Wednesday, December 21, 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

                                                     Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

Ο Εκτελεστής ή Εξολοθρευτής-Σπινθήρας Σπινθήρας (ονόματα γι ατόν από το Σόκα) είναι ένας μεταλλικός άνθρωπος που ανατινάζει πράγματα με το μυαλό του.Ο Ζuko τον έστειλε για να εξολοθρεύσει τον Άβαταρ (Aang).

Monday, December 19, 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ NICKELODEON

Καλά Χριστούγεννα από το Nickelodeon το κανάλι όπου προβάλετε το Avatar.Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Wednesday, December 14, 2011

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του blog μας για το πιο είναι το καλύτερο έργο του Nickelodeon:


AVATAR THE LAST AIRBENDER: 88% (8)
DRAKE AND JOSH: 11% (1)
ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ: 11% (1)

Saturday, December 10, 2011

THE LAST AIRBENDER 2 Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ

Φτιάχτηκε η νέα ταινία: The last airbender 2 και θα είναι τέλεια, περιέχει όλες τις περιπέτειες του Aang στο βιβλίο της Γης.Πρέπει σίγουρα να τη δείτε!!!

Tuesday, December 6, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ: Η ΠΟΛΙΟΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΜΕΡΟΣ 2

\
Ο Aang με τη βοήθεια τον φίλων του ξέφυγε από το Zuko και πήγε να εμποδίσει τον Ζάο να σκοτώσει το πνεύμα της σελήνης που είχε λάβει θνιτή μορφή ψαριού.Ο Ζάο σκότωσε το πνεύμα της σελήνης και οι νεροδαμαστές δεν είχαν νεροδαμασμα πια, όμως ο Aang μπήκε σε κατάσταση Avatar και μεταμορφώθηκε σε ένα τέρας φτιαγμένο από νερό.Κατέστρεψε όλα τα καράβια των  φωτοδαμαστών και όσα δεν καταστράφηκαν, υποχώρησαν.Η Γιούε που είχε γεννηθεί χάρις τη σελήνη θυσιάστηκε δίνοντας ζωή στο ψάρι-σελήνη και έγινε αυτή το νέο πνεύμα της σελήνης.Επίσης το νεροδάμασμα επέστρεψε. 

Sunday, December 4, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΝΑΤΟ: Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΜΕΡΟΣ 1

Ο Ζάο έκανε επίθεση στη βόρια φυλή του Νερού, όμως ο Aang με τους νεροδαμαστές της φυλής απέκρουαν τις επιθέσεις.Αλλά δε μπορούσαν να τα αποκρούσουν όλα, τότε η Γιούε του έδειξε το πιο πνευματικό μέρος της φυλής και ο Aang  μπήκε σε κατάσταση Άβαταρ.Όμως ήρθε ο Zuko και πήρε τον Aang αφού η Ταμάρα δεν μπόρεσε να τον σταματήσει.  

Friday, December 2, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΟΓΔΟΟ:Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΕΡΟΔΑΜΑΣΜΑΤΟΣ

Ο Aang με τους φίλους Ταμάρα και Σόκα έφτασαν επιτέλους στη βόρια φυλή του Νερού για να μάθουν ο Aang με την Ταμάρα νεροδάμασμα.Ο νεροδαμαστής δάσκαλος τους ο Πάκου δίδασκε τον Aang αλλά όχι την Ταμάρα γιατί στη φυλή τους απαγορευόταν τα κορίτσια να μάθουν νεροδάμασμα.Όμως τελικά τη δίδαξε διότι έμαθε πως είναι εγγονή της Γκάνα.Επίσης ο Σόκα γνώρισε τη Γιούε πριγκίπισσα της βόρειας φυλής του Νερού.     

Thursday, December 1, 2011

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ AVATAR

Μπείτε στο www.nickelodeon.gr για να δείτε τα επεισόδια του Avatar the last airbender στα ελληνικά, είδη μπορείτε να δείτε τα πρώτα δύο.Και κάθε λίγες μέρες θα μπαίνουν κι άλλα.

 Για να συνδεθείτε πατήστεεδώ ή εδώ