Sunday, November 27, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΒΔΟΜΟ:Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


Ο Aang, ο Σόκκα και η Ταμάρα πηγαίνουν στον Βόρειο Ναό του Αέρα, όπου βλέπουν τους νέους κάτοικους.Ο Aang δεν συμφωνεί με αυτό λόγω της καταστροφής του Ναού.Όταν ανακάλυψε πως ο επιστήμονας του νέου λαού έφτιαχνε όπλα για τος φωτοδαμαστές τότε ο Aang είπε στον φωτοδαμαστή που είχε έρθει για να πάρει όπλα πως δεν θα πάρει όπλα από εδώ ποτέ ξανά.Μετά ακολούθησε μεγάλη μάχη μεταξύ των νέων κάτοικων του ναού με τον Aang εναντίον των φωτοδαμαστών.Νικητής βγήκε ο Aang με τους κατοίκους και τότε άλλαξε γνώμη για το νέο λαό.

Monday, November 21, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΚΤΟ: Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ

Εκεί ο Aang συναντά έναν φωτοδαμαστή δάσκαλο τον Τζονγκ Τζονγκ που μαθαίνει σε αυτόν φωτοδάμασμα, όμως ο Aang καίει καταλάθος την Ταμάρα, που αυτή θεραπεύτηκε με το νεροδάμασμα.Όμως ο Aang δε θελει να ξανα κάνει φωτοδάμασμα ποτέ.Ακολουθεί η επίθεση του Ζάο όπου ο Aang τον νικά και μαζί με την Ταμάρα και το Σόκα φεύγουν από αυτό το μέρος.

Saturday, November 19, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΠΤΟ:Ο ΜΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Τότε ο Aang και οι φίλοι του συναντούν τον Μπάτο φίλο του πατέρα της Ταμάρας και του Σόκα.Όμως πέφτει στα χέρια του Aang ένας χάρτης για μια συνάντησημε τον πατέρα της Ταμάρας και του Σόκα και νομίζοντας πως  θα τον εγκαταλείψουν και το κρύβει.Το καταλαβαίνουν όμως και φεύγουν όμως με την επίθεση του Zuko με ένα τέρας τον Σιρσού τον νικούνε, συμφιλιώνονται και ταξιδεύουν πάλι μαζί.

Thursday, November 17, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Η ΜΑΝΤΙΣΑ

Εκεί ο Aang, ο Σόκα και η Ταμάρα πήγαν σε ένα χωριό όπου ζούσε μια μάντισσα, ο Aang και η Ταμάρα θέλανε να πιστέψουμε αυτά που τους έλεγε για το μέλλον τους ενώ ο Σόκα προσπαθούσε να πείσει όλους για το αντίθετο.Η μάντισσα έκανε λάθος όταν πρόβλεψε πως δε θα εκραγεί φέτος το ηφαίστειο όμως με το σχέδιο του Σόκα και το ισχυρό δάμασμα του Aang το χωριό σώθηκε.

Sunday, November 13, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ: ΤΟ ΜΠΛΕ ΠΝΕΥΜΑ

Ο Σόκα και η Ταμάρα αρρωσταίνουν, ο Aang πάει να τους φέρει φάρμακο που αυτό είναι τα παγωμένα βατράχια.Τον αιχμαλωτίζουν όμως στρατιώτες του Ζάο, όμως το μπλε πνεύμα τον απελευθερώνει και αργότερα μαθαίνει πως το μπλε πνεύμα είναι ο Zuko.Δίνει ο Aang στο Σόκα και στη Ταμάρα τα βατράχια και γίνονται καλά.

Wednesday, November 9, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ Η ΚΑΤΕΓΙΔΑ

Τότε ο Aang θυμάται και εξιστορεί στην Ταμάρα το πως ήταν η ζωή του πριν το σκάσει και βρεθεί παγωμένος στο παγόβουνο.Επίσης ο Άιροχ εξιστορεί στους ναύτες του καραβιού για το πως απέκτησε την ουλή, ο Ζούκο.

Sunday, November 6, 2011

ΑΝΕΜΟΔΑΜΑΣΜΑ

Το ανεμοδάμασμα βασίζετε Μπαγκουαζάνγκ μια πολεμική τέχνη και η φιλοσοφία του η απόλυτη σηγκέντρωση και το να αποφεύγει ο ανεμοδαμαστής την επίθεση του αντιπάλου.

Saturday, November 5, 2011

Friday, November 4, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΝΤΕΚΑΤΟ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ

Εκεί ο Aang με την Ταμάρα και το Σόκα βοηθούν δυο φυλές εχθρικές μεταξύ τους να περάσουν το φαράγγι.Στο τέλος ο Aang με ένα ψέμα κατάφερε να ενώσει τις δυο φυλές και να μην είναι εχθρικές πια.

Tuesday, November 1, 2011

ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ AVATAR THE LAST AIRBENDER ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Το AVATAR THE LAST AIRBENDER το δείχνει καθημερινά δυο φορές την ημέρα στο NICKELODEON, στης 15:30 και στης 23:30.Ενώ τα Σαββατοκύριακα το δείχνει μόνο στης 23:30 το βράδυ.